SNACKBAR-AFHAALCENTRUM PANDA

Recentebeoordeling


4 sterren uit 844 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Snackbar-Afhaalcentrum Panda. Meer weten? Ontdek meer

6 nov 2022 om 19:44 Te laat bezorgd zonder toelichting.
22 okt 2022 om 21:31 Soep van meer dan week oud, chauwmin droog als hel en de loempias leek gew op gewarmd te zijn in een magnetron al met al slecht eten
16 okt 2022 om 20:51 Was weer top!!
15 okt 2022 om 19:59 Had ik die recensie hiervoor maar gelezen. Roti kipfilet, de grootste slijmerige bagger zooi die ik ooit het gezien echt RANZIGE SHIT!! Kipfilet en groente ver te zoeken , na een paarhappen zo de vuilnisbak in . Mensen geloof me DOE HET NIET BAH!!
30 sep 2022 om 20:31 Bezorging prima optijd. Maar de roti kipfiletskerrie. Is kip met halve kriel, geen kouseband maar sperzieboon. En heeeeeeel veeeeeeeeeel water nooit meer volgende keer loop ik wel naar de stad die is goeie
26 sep 2022 om 12:43 Normaal alles lekker maar nu was de nasi muf van smaak .eg jammer dit
20 sep 2022 om 19:53 Heel jammer dat de bezorger het eten niet naar boven bracht, wat ik van andere bezorgers wel gewend ben. Heb bewust eten besteld juist omdat ik ziek was en geen energie had om te koken, laat staan naar beneden lopen. Eten was niet eens lekker.
18 sep 2022 om 19:22 Het eten was lauw dus ga ik niet meer bestellen daar
29 aug 2022 om 9:08 Het was een drukke dag dus de bezorger liet op zich wachten maar het eten was erg lekker.
23 aug 2022 om 18:44 Was weer lekker
14 aug 2022 om 20:37 Gewoon hartstikke lekker
18 jun 2022 om 20:45 Was heerlijk hoor! Warm en op de aangegeven tijd bezorgd! Vriendelijke bezorger ook!